Invitasjon til medlemsmøte 2016

Hon kesa gatame (SCAWNO)Vi i Judo for fred inviterer til vårt 11. medlemsmøte. Vi skal gjennomgå årsrapporten og regnskapet for 2015 samt velge nytt styre. Møtet vil bli avholdt på Ullevål sykehus, bygg 2H, 2. etasje, 6. februar klokken 12:00–14:00. (Kontakt Ole Moland på tlf. 91172367 ved spørsmål.)

Har du lyst til å få innblikk i Judo for fred sitt arbeid, eller ønsker å bidra, så er du hjertelig velkommen. Om du ønsker å bli med i styret for 2016 eller har andre spørsmål, send gjerne en e-post til post@judoforfred.org eller benytt deg av kontaktskjemaet vårt.

Første styremøte for det nye styret vil bli avholdt 7.februar

Share on FacebookShare on Google+Share on RedditShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *